Ο Χίτλερ σε διαφήμιση ανδρικού σαμπουάν (video) !


Αηδιαστική χαρακτηρίζουν οι Εβραίοι της Τουρκίας και των ΗΠΑ νέα τουρκική διαφήμιση ανδρικού σαμπουάν με πρωταγωνιστή τον Χίτλερ.
Ο γερμανός δικτάτορας απευθύνεται στο συγκεντρωμένο πλήθος ουρλιάζοντας στα τουρκικά: «Αν δεν φοράς γυναικεία ρούχα, τότε μη χρησιμοποιείς ούτε γυναικείο σαμπουάν.
Τώρα πια υπάρχει το ΒΙΟΜΕΝ που είναι 100% ανδρικό σαμπουάν. Αν είσαι άνδρας, χρησιμοποιείς ΒΙΟΜΕΝ». «Είναι λογικό να χρησιμοποιείται σε διαφήμιση σαμπουάν ο Χίτλερ, ο οποίος σκότωσε ανθρώπους και τους έκανε σαπούνι;», διερωτάται ο αρθρογράφος της «Μιλιέτ» Αλί Εγιούπογλου.
Κάποιοι εκτιμούν ότι η διαφήμιση υποδαυλίζει το αντισημιτικό κλίμα που επικρατεί μετά το επεισόδιο του «Μαβί Μαρμαρά». Η εβραϊκή κοινότητα της Τουρκίας απαίτησε από τη διαφημιστική εταιρεία να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.




Βοήθεια από: http://ola-e-tipota.blogspot.com/

Live Updates!

Από το Blogger.

Πνευματικά Δικαιώματα.

Το BLOG δεν έχει καμιά ευθύνη για τα παιχνίδια που προβάλλονται σε Live Streaming καθώς τα Links παράγονται σε εξωτερικές ιστοσελίδες.Επίσης δεν έχουμε καμία ευθύνη για την Online Τηλεόραση και για το Online Ραδιόφωνο. The BLOG has no responsibility for the games that run on Live Streaming. The Links are produced from external webpages.Also we have no responsibility for Online TV and the Radio Online. Άδεια Creative Commons Το έργο με τίτλο The Biggest Matches Here. από τον δημιουργόGoalsTV διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο . Βασισμένο σε έργο στο goalstv.blogspot.com. Παροχή δικαιωμάτων πέρα από τα πλαίσια αυτής της άδειας μπορεί να είναι διαθέσιμη στοhttp://goalstv.blogspot.com/.

Ask for a match
Tap here the match you want to watch and we will put it exactly as you said
  • Βάλτε το μειλ σας για να σας στείλουμε το λινκ μόλις βάλουμε το παιχνίδι που θέλετε!
  • Type here the match you want to watch